Условия за доставка на продукти поръчани от PestMag.eu

 1. Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт.
 • Поръчки с доставка до офис на Еконт се заплащат от получателя според тарифите на куриера.
 • Поръчки с доставка до адрес на клиента се извършват от куриер на Еконт и се заплащат от получателя според тарифите на куриера.
 • Поръчки с доставка до адрес на клиента в София могат да се се извършват от служител на PestMag и се заплащат на цена 5.00 лв.

PestMag.eu си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Стоката, която получавате може да бъде прегледана преди да бъде платена, както в офис на Еконт, така и при лично получаване на адрес.

 1. Срокове за доставката на стоките:
 • Срокът на доставката е 1 до 2 работни дни и до 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера.Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера www.econt.com.
  В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
 • При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
 • Поръчките, направени след 16:00 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
 • Времето за доставка е между 9:30 ч и 18:00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма и работното време на нашите служители

За връзка с нас:
Превента ДДДД ЕООД,
гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. 214
тел.: 0879 200 906, 0879 200 907
e-mail: info@pestmag.eu; info@preventa.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС.